Galeri Undangan

Komentar Orang Malaysia Video Ariel Peterporn



Ala.. Takkan baca je? Komen la sikit oh..?!!

173 Comments on "Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya kian tersebar"

  1. Nur Najaa ^^ on Tue, 8th Jun 2010 7:51 pm 

    diowang memang. ska timbulkan kontroversi. T_T
    apa nak jadi daa…dunia~~
  2. Loq on Tue, 8th Jun 2010 7:51 pm 

    Mana nak dapat video ni?wahahaha
  3. x-po on Tue, 8th Jun 2010 7:55 pm 

    diorg ni agama pe ek? islam ke kristian?
  4. Mr Fathi on Tue, 8th Jun 2010 8:07 pm 

    ingatkan butang PLAY tu bolehkan mainkan video tu…hehe
  5. Azam on Tue, 8th Jun 2010 8:23 pm 

    ini mmg diorang la.. ak bru donlod td,.
    search2 bleh tjumpe plak..
    btw luna maya mantop! ;)
  6. Nasrulz on Tue, 8th Jun 2010 8:34 pm 

    hurm..buat maksiat di sana sudah perkara biasa bagi mereka..
    malah boleh dilakukan secara terang-terangan..malaysia juga tidak kurang..,tapi masih ok dari indon..
    so..,no komen..:-)
  7. nonnong on Tue, 8th Jun 2010 10:18 pm 

    Oh tidakkkk!!!! aku sayang peterpan!! huhhu…
  8. ku disini on Tue, 8th Jun 2010 11:07 pm 

    apsal la diorang ni x kawin dari dulu?
    buknnye laki ngn bini org pon.
  9. rashid on Tue, 8th Jun 2010 11:59 pm 

    Haha…video dorang ni jadi top search bulan jun nih!!!
  10. eqin on Wed, 9th Jun 2010 3:25 am 

    owh TIDAK ku sangka~!!!!! :bloody: :bloody: :[ :[
  11. Zana norden on Wed, 9th Jun 2010 5:35 am 

    Ape nak kesah dorang janda betemu duda idaman. Lg pn org indon dh biase hidup bebas. Siap mandi bogel lagi kat pantai
  12. aizuddin on Wed, 9th Jun 2010 7:48 am 

    aku tak paham kena diorang mesti nak rakam video2 camni.. :bloody:
  13. gaban on Wed, 9th Jun 2010 9:24 am 

    apa lah nak jadi … ish ish ish ishhh
  14. Divo on Wed, 9th Jun 2010 1:20 pm 

    Aku dh lihat video tu, boleh dikatakan mmg betul2 mirip dgn Luna maya & Ariel.. Dr suara pon boleh agak.
    FYI, dua2 artis ni Islam. tp Luna Maya amalkan islam liberal. sekarang LM n Ariel tgh bersembunyi. Media indonesia sedang mencari mereka berdua. LM yang biasanya setiap pagi akan mengacarakan rancangan muzik Dahsyat telah tidak muncul bermula sejak pagi semalam. Aku tggal kt Johor so setiap hari dpt tgok rancangan Infotainment TV indonesia. Hampir seminggu berita penyebaran video tersebut mendominasi berita2 utama indonesia. Yang menjadi masalahnya sekarang, kenapa LM & Ariel perlu bersembunyi? kalau benar bukan mereka pelaku video tersebut, kenapa tidak dijelaskan sahaja? Berani kerana benar..adakah diam itu tandanya benar??
    * bukan itu sahaja, setelah beredarnya video porno yang mirip Luna maya & Aril, tiba2 muncul pula video porno lain yang didakwa pelakunya Ariel & Pengacara TV Cut Tari. Video yang ini dilihat lagi jelas dan tanpa syakwasangka boleh dilihat pelaku video tersebut adalah 99.9% mirip Ariel & Cut Tari. Didapati video yang ini dilakukan sekitar 2006 ketika Ariel masih sah bergelar suami kepada Sarah Amelia dan Cut Tari pula adalah telah bergelar Isteri Yusof Subrata..
    *Ariel juga dikatakan pernah meniduri seramai 32 orang wanita! Adakah Ariel merakamkan juga adegan sex bersama semua wanita tersebut. Mungkinkah akan menyusul video2 sex koleksi perbadi ariel selepas ini..sama2 tunggu…
  15. Reno on Wed, 9th Jun 2010 1:29 pm 

    Ada lagi satu video terbaru..kali ini Ariel dengan artis Cut Tari.. yang aku peliknya cut tari tu bini orang.. adus dh ada laki pon nk main dgn jantan lain. suami dia aku tgok bukan main hensem lagi..ish3..dunia2. luna tu ok la jugak sebab dia bujang lg blum prnah kahwin.. aku dgr diorang dh dibanned kat Tv indo. iklan2 luna maya semua dh di STOP tayangan kt tv..habislah jatuh karier dioarng ni semua.. manusia alpa sekali tuhan nk menguji sekelip mata je.. dah baik2 top buat hal.. lepas tu larikan diri. bukan nk bg penjelasan kalo bukan diorang yg buat. berani buat, berani tanggung lah.. rosak2.. :aie: :aie: :aie:
  16. Edahamey caca on Wed, 9th Jun 2010 2:50 pm 

    benda nie selalu lah jdi…sbb tue lah di indon 2 selalu jadi bencana alam…nie lah di sebab kan maksiat diorg berterusaan…
    bile nak nak taubat…skarng nie artis plak…hai mcm2 dgn dunia sekarg.. :-| :)
  17. MiLza on Wed, 9th Jun 2010 4:13 pm 

    em..x taw nk ckp pe sbb aku tgk indonesia ni dunia hburan mreka da cm hollywod da..nk mngata lbih2 pn kn org2 sne lak tding jari kt artis2 kte..artis2 kte pn 2×5 jer,ada kn y da kantoi..smlm t’kjut tgk gmbr2 lame linda rafar ngan edry n zarina zainudin…
    so…….msig2 le pkir.. :((
    aku minat ariel tag body ngan sore… :love:
    arap2 dia brubah la..cian aku penah giler2 kt dia dlu.. =(
  18. Si Apis on Wed, 9th Jun 2010 4:17 pm 

    Kahwin kan saje! :oups:
  19. diadanaku on Wed, 9th Jun 2010 4:22 pm 

    mcm ner nk tgk ek? cari xjumpe pon?
  20. Medy on Wed, 9th Jun 2010 4:22 pm 

    satu perkataan je! BODOH! dah la maen x pakai kondom lps tu siap rakam lagi.. skill x banyak .setakat gaya mcm tu. org x berpikiran panjang mcm tu lah. dasar org indon. kepala besar ada, tapi kepala kecil didahulukan. TOBATLAH! sebelum kejadian 26 Disember 2004 berulang.. Nauzubillah.. peringatan kepada aku juga. :[ :[
  21. diadanaku on Wed, 9th Jun 2010 4:27 pm 

    boley sesape bagi link nk download video ni x? tq
  22. ZOro on Wed, 9th Jun 2010 4:27 pm 

    aku x tahan tgok c Luna Maya masa wartawan serbu nk interview die.. siap pakai earphone dgr lagu kt telinga.. sambil berjalan nyanyi2.. konon x endahkan wartawan..lepas tu trus masuk kereta tutup pintu kuat2..cover baik siot.. :p :p padahal dlm hati malu gile..
  23. kunyit on Wed, 9th Jun 2010 7:58 pm 

    jangan kuman seberang lautan nampak. gajah pijak kaki tak perasan. biasa lah manusia. tak habis2 nak hipokrit.
  24. bella on Wed, 9th Jun 2010 8:11 pm 

    manusia akhir zaman… :D
  25. ku disini on Wed, 9th Jun 2010 8:52 pm 

    mmg sama gile muke diorang dlm video tu.aku rs mmg diorg la.takkan tibe2 plak bley tersama luna maya ngn ariel dlm ms yg sama.lgpn skrg dua dua xdpt di contact.nmpk sgt diorg takut.berani buat beranilah tanggung!
  26. rahsia hebat on Wed, 9th Jun 2010 10:30 pm 

    aku pun x pasti depa dua orng ni kristia kot..biasalah indonesia ni nama cm melayu indon tp kristian pun ada… 8)
  27. bon on Thu, 10th Jun 2010 12:48 am 

    mmg dah sah tu video diorang……..sebiji sma ngn muka diorang..apa nk heran..peerkara mcm ni dah mcm virus..
  28. KEDAONG on Thu, 10th Jun 2010 12:59 pm 

    VIDEO DORANG TU QUALITY HAMPEH… :((
    KAMERA CAP AYAM AGAK NYE ARIL 2 GUNE.. :-|
    KALO KORG NK TAU ARIL DE SECOND VIDEO NGAN PENGACARA CUT TARI.. :)
    MMG CLEAR GLeeeeR VIDEO 2.. X LEH D PERTAKAI KAN LG… 8)
    SO… PANDAI2 LA KORG CR SNDRI… :p
  29. alkisah on Thu, 10th Jun 2010 1:04 pm 

    ntah la..apa nak jadi dengan manusia
    maksiat berleluasa tanpa ingat dosa pahala,
    asal sedap dan kena ngan jiwa,
    orang lain xleh kata apa
    kita pun boleh tumpang juga
    kalau download dan layan sama
    sama-sama dapat dosa.. :)
  30. Mr.Hans on Thu, 10th Jun 2010 1:32 pm 

    da tgk…terbaik la airel…luna pon mantop…heheh
  31. Bon on Thu, 10th Jun 2010 1:44 pm 

    bodoh maen x pakai kondom…haha.. typical Indon :o: :o:
  32. skudap360 on Thu, 10th Jun 2010 2:35 pm 

    mcmner nk cri video dieorg ni r?ak dah pnat cri dah ni..
    heee…capek dech.. :p
  33. qieys_loopie on Thu, 10th Jun 2010 5:35 pm 

    weh!kasi taw r cam ner nak carik vdeo dorg!dah penat aq cri…xjmpe pon…pliz3…someone help me…hek3
  34. ryn on Thu, 10th Jun 2010 7:35 pm 

    erm..ada tbce kt 1 lama blog ada lg 32 video lain..
    dahsyat tol..huhuhu
  35. dell on Thu, 10th Jun 2010 9:28 pm 

    dh tgok…
  36. Katchan on Thu, 10th Jun 2010 10:07 pm 

    apa yang saya pasti sini, pemilik web ini jugak tngk porn rupanya. kahkahkahkahkah
  37. Parasit cinta berapi sejuk on Thu, 10th Jun 2010 10:24 pm 

    budak kecik pon boleh teka agak yg mmg dlm video tu dieorg…muke sebijik tp cakap superimpose…
    kalau gambar superimpose tu logik gak tapi ni video…
    bayar sejuta pon belum tentu org nak buat…ingt senang ke nk superimpose video…
    hahahaha
  38. siti on Thu, 10th Jun 2010 11:29 pm 

    Jgn sangkut paut agama!!! agama Xde yg buruk..tp org nyelh yg teruk.NK TAU MRK ORG APA.. “I S L A M”, dh tau puas…!!
  39. zonan on Thu, 10th Jun 2010 11:40 pm 

    bestlh baca kau org komen….hehehehe… :)
  40. Jay on Fri, 11th Jun 2010 12:51 am 

    Aku pon dh tgok dah ketiga-tiga videonya.. video pertama & kedua kualiti gambar dia teruk sikit. maybe guna handphone murah kot. tp walaupon kualiti teruk, still muka diorg boleh di cam.. memang sah2 la sama gila. kalau dah fokus muka depan2 kamera mmg lah boleh detect. tp video yg kedua lg bagus kualiti mmg sikit lg cecah tahap HD.. mybe guna kamera power sikit. dioarng mmg x leh nk kata superimpose la. dah terang lagi bersuluh cahaya matahari lg.. aku pon x berani nk kata superimpose atau teknik teknologi komputer. sbb korang try la tgok cite2 sinetron diorang, kalau ada scene2 aksi nmpak sgt mcm kartun. lagi2 kalau scene rumah terbakar atau kereta xcident. pandai ke diorang nk superimpose..LOL :o: :o: :o:
  41. The Poyo Me on Fri, 11th Jun 2010 1:31 am 

    hah semua porno readers kat oh artis da keluar…hawhawhaw…
    btw Ariel:Edison Chen versi Islam gaknyer. Rajin sgt ker membuat dgn org, rakam pastu simpan jadi koleksi?
  42. bond on Fri, 11th Jun 2010 9:48 am 

    Klau nak tengok video ni ada – google ja XVIDEO then search nama LUNA MAYA. selamat menonoton.dosa tanggung sendiri.
  43. eroz on Fri, 11th Jun 2010 11:04 am 

    tgh mendownload yang lagi satu tuh..org ckp HD punye version
  44. Sang Suria on Fri, 11th Jun 2010 11:55 am 

    kenapa xboleh play?
    hahahaa
  45. Jay on Fri, 11th Jun 2010 1:53 pm 

    aku x sabar nk tunggu Bunga Citra Lestari punya…dgr2 ada gak..
  46. DARAH MUDA'S on Fri, 11th Jun 2010 5:31 pm 

    LUNA MAYA ADE TATU.? EEEE…SERAM NYER AKU ISLAM KAH DIE??????.. :oups: :8 :[
  47. ivanka on Fri, 11th Jun 2010 7:54 pm 

    saye rasa itu mmg meka bedua psal sama giler…..kantoi!!hahaha
  48. :) on Fri, 11th Jun 2010 8:07 pm 

    emmm biasa la bila becinta ni…….Manusia ma…korang pun mungkin lebih hebat kan?????? tengok dan dengar tanpa kata yang buruk……………
  49. GAMBAR BOGEL AYU RAUDHAH? on Fri, 11th Jun 2010 9:42 pm 

    video agnes monica x de ke?…. :p
  50. man on Fri, 11th Jun 2010 11:24 pm 

    sape nak video tu..?
    bg email korang..
    nnti aku emelkan.. :)
  51. robinson crusoe on Sat, 12th Jun 2010 2:55 am 

    aduuu,,,,
    kalo camni,,camna kta mo respek artis ni….asyik2 wat masalah….
    kalo gni bgus g respek artis nasyid….hehehe :) .. :)
  52. Pe@cE on Sat, 12th Jun 2010 1:31 pm 

    encik bond, klu da bg hint cari kat mana, ko pn sama2 la dapat dosa.. ish3..
  53. Keting on Sat, 12th Jun 2010 11:04 pm 

    menyibuk!
  54. am on Sun, 13th Jun 2010 12:50 pm 

    mmg dorg ar ni.. da wat xnk ngaku lak..
    ble nafsu da mnguasai diri, cmni la jd nye..
    x pk da islam ke, ape ke..
    yg pnting puas.. ah. ah. ah..
    wahahahaha… :p
  55. isandra cintaku on Sun, 13th Jun 2010 1:58 pm 

    mcmana nak tgk video klip ni ek
  56. butterfly on Sun, 13th Jun 2010 3:21 pm 

    bukan dari kita untuk menghakimi mereka,apa yg penting..diri kita masing2 harus jadikan cermin untuk melihat bagaimana diri kita sebenarnya juga_fly like butterfly with a goog rytham.
  57. waklu on Sun, 13th Jun 2010 8:49 pm 

    YA ALLAH .
    ape na jd doe .
    dye punye ‘jagung leher’ dah tak tahan sgt kod .
    nak kne sunat 4 kali baru pendek . astaghfirullahalazimmmm :D
  58. jackdin on Mon, 14th Jun 2010 2:20 pm 

    difahamkan laptop ariel telah ilang..semua terbukti dan boleh didownload di gutteruncensored..
  59. wan on Mon, 14th Jun 2010 4:03 pm 

    ish2…ape nak jd ngan diorag nie…
  60. Hamba perihatin.. on Mon, 14th Jun 2010 8:36 pm 

    jom tgk blog Jejaki Tinggalan rasul.. ade cerita lgi pasal World Cup!..
  61. wanita hebat on Sun, 20th Jun 2010 4:56 pm 

    hahaha aku da tngk video ni,mmg muka 100% serupa..luna maya mantoppp,
    kt sini ada link dia,search dlm 2 k,http://www.bestweh.org/lunamayavideo
    berdarah idung tngk! :[ :[ :[ :bloody: :bloody: :bloody:
  62. BLUR GURLZ... on Sun, 20th Jun 2010 6:10 pm 

    AP NK JD LA OI….. TU LA.. KALOW NK WAT AP PON AGK2 LA.. XPYH LA NK RECORD/…. KMAEN BUDUH AG….. :p
  63. Pisyek on Sun, 20th Jun 2010 7:14 pm 

    tahniah ariel~ :D
  64. ms_panda on Mon, 21st Jun 2010 9:26 am 

    wanita hebat, kau kenapa nak buat fitnah kat forum bestweh pulak ni?aku admin kat sana.
    kitorg tak penah benarkan user post video porn!
    kau buat mcm ni mcm ada niat nak burukkan website kami!
    free our mind bertapak disana,ade niat nk burukkan free our mind ke?dah la tgk porn,nak fitnah forum lain pulak
  65. Norizwan on Mon, 21st Jun 2010 9:53 am 

    wahh…ramai orang buat 3gp, ini plak video artis plak…astafirullahhalazim…
  66. melayu hebat on Mon, 21st Jun 2010 10:18 am 

    sedap la ariel..sariyap.. :)
  67. djemba djemba on Mon, 21st Jun 2010 5:20 pm 

    apa yang pelik. kat malaysia ni melambak je orang wat camni. dulu dalam website xbrain melambak2 video org melayu islam.
  68. qieys_loopie on Mon, 21st Jun 2010 5:39 pm 

    emmm trok r!
  69. boyjunk on Mon, 21st Jun 2010 7:28 pm 

    wooot dh donlod video dn guna hari2 untuk tujuan tertentu looolz
  70. Demmitmokko on Mon, 21st Jun 2010 8:18 pm 

    Itula padahnya kalau rakam x reti nak simpan. Lain kali kalau dah rakam tu simpan dlm folder yang dilock. So kalau laptop/hdisk kena rembat pun video tu selamat. Bukan nak amik pengajaran dari kes Edison Chen. Lagi mau jadi Edison Chen adelah. Now tunggu je la video2 yang lain disebar. 32 dua video kot kalau x silap. Memang ramai pengumpul video tengah tunggu. Layan la kau Peter Pan. Masa buat n record sedap, bila dah tersebar tunjuk muka pun malu. 8)
  71. anna love ant on Mon, 21st Jun 2010 9:54 pm 

    ariel mengingat kn aku kpda ex-boy aku dulu..mirip bangat tu…hehehe..pa2 pun nk try gk la tngok.hehehe..srh my hbby dload ni..
  72. IFFA ZAIMIE on Mon, 21st Jun 2010 11:58 pm 

    knp dorg nak tayang ape yg dorg bt ek??? pelik beto aku
  73. taghki on Tue, 22nd Jun 2010 2:52 am 

    ala..
    diew nuck cri uit tepi la..
    haha
  74. KangKong on Tue, 22nd Jun 2010 8:02 am 

    Siot betol, aku pegi cari lak video nih, dan entah kenapa, dgn cepatnya pulak jumpa…cisss..jijik nye ariel peterporn dan betina tuh!!
    Ok, ariel, aku akan benci ko selama-lamanya.
  75. Shikin Cute on Tue, 22nd Jun 2010 10:01 am 

    em..bukan nak kata diaorg je..ramai lagi manusia yg wat perangai tak elok camtu..tak kira la artis ke..orang biasa ke..kena sama2 la beringat :-|
  76. En. Gosip on Tue, 22nd Jun 2010 10:22 am 

    Gua ingat video tu boleh buat bahan rujukan untuk artis-artis Indonesia yang nak belajar perihal hubungan kelamin.
  77. aku boy on Tue, 22nd Jun 2010 11:24 pm 

    ku nk download, tolong aku kt ner nk cari,
  78. NEUTRALIST on Tue, 22nd Jun 2010 11:26 pm 

    salam, First of all yg mandi bogel kat indonesia tu BUKAN org indonesia tp mat saleh… dan bukan nak support siape2 tp semua islamic country pun ade benda2 macam tu…dubai sekarang macam lembah zina…hanya kerana Anda tidak lihat tidak bererti itu tak wujud…memang senang nak condemn org kl kita merasa kite lebih baik dr orang lain. saya rase masalah niy takde hubungan dgn negara atau bangsa atau name….sadarlah semuanya hanya tahap keimanan!!! Biarlah name die christina atau micheal jackson, kl memang dia nak berserah diri, siapa kah anda utk menghukum/judge mereka?? Allah itu Maha Adil. Jangan cakap seolah2 dunia ini milik Anda,dalam waktu sekejap saje mahligai anda pun boleh jatuh berkecai kecai…
  79. Pisyek on Wed, 23rd Jun 2010 7:07 am 

    tak paham nape nak rakam2… 8)
  80. waka waka on Wed, 23rd Jun 2010 12:59 pm 

    :choler: :p luna maya babi
  81. sarul on Wed, 23rd Jun 2010 4:11 pm 

    saya liat muka dorang dua bh saya fakir banar dua uat mcm 2 buat sexx a
  82. fina fento on Wed, 23rd Jun 2010 5:08 pm 

    blog saya yang takde pos pasal ni pun terkena tempias jugak trafik masuk melalui carian ni. hahahaish.
    Nama Saya Fina
  83. nismo club on Wed, 23rd Jun 2010 11:21 pm 

    sedap gak..
  84. Subrata on Thu, 24th Jun 2010 3:22 am 

    To admin please cover pasal kes Fasha Sendat bergaduh dgn Tiz Zaqiyah pula. Dgrnya Jejai ada buat statement yg Tiz pernah call dia pukul 4 pg semata2 utk ajak keluar. Lps tu c Fasha melenting then dia post amarah dia kt Twitter utk beri amaran pd Tiz. hmm mcm2 la kes fasha sendat ni. lps satu2. yg peliknya apa ada dgn c jejai tu nk direbutkan sgt? muka mcm Indon pecah rumah. kaya pon harta mak bapak!!
  85. muhamad fahmi on Thu, 24th Jun 2010 10:05 am 

    WAHAI SEKALIAN ARTIS TIDAL KIRA DI MALAYSIA ATAU INDONESIA ATAU DI SELURUH DUNIA YANG MENGAKU BERAGAMA ISLAM KEMBALILAH BERTAUBAT KEPADA ALLAH SWT KERNA ALLAH MAHA MENGAMPUN ATAS SEKALIAN HAMBA JANGAN KITA LUPA AKAN HARI PERTEMUAN KITA DENGAN ALLAH SWT DI AKHIRAT NANTI PADA HARI ITU KATA AKAN DIBALAS DENGAN APA YANG TELAH KITA KERJAKAN DI DUNIA PADA HARI ITU JUGA KITA MENANGIS KELUAR AIR MATA DARAH KERNA MENYESAL TIDAK BERGUNA LAGI
  86. dude fidz on Thu, 24th Jun 2010 10:57 am 

    terbaik laaaaa…. skill kureng lg dorg nih..
  87. neutral on Thu, 24th Jun 2010 11:26 am 

    heran la ngan sesetengah manusia ni..
    x agama yg membenarkan umatnya berzina..
    semua agama melarang zina. tpi manusia menghakimi agama kerana melihat perbuatan manusia yg mengaku menganut agama tersebut.
    semua perbuatan kita bersandar pada iman kita, jika iman kuat, terhindar dari melakukan dosa tapi jika iman kita x kuat..faham2 la
    so kepada mereka yang bertanya dorang ini agama pe..
    dorang ni ISLAM..
    kita lihat, pa pun agaman jika umat tidak mengamalkan ajaran agama tetap melakukan dosa.
  88. nurkasih on Thu, 24th Jun 2010 5:03 pm 

    Assalamualaikum….akak setuju beno kalau mrk ni ditanam hidup-hidup dah tu dibaling batu…itu baru betul ajaran islam…biar orang lain yang buat perbuatan sama macam ni takut gak…lepas ni…mungkin kuranglah sikit benda-benda keji macam ni…mak eh akak baca sampai 32 orang diromennya…apa kejadahnya..kuat sex betul si ariel tu…namapun hampir sama dengan ariel televisyen…hheee…hheee…idak le..tak kena hiv ke budak ni…patutlah ..masa dah lama dah akak tengok tv indon ni…kat johor kan ada dapat tv indon…masa tu bekas bini dia ada buat potong jambul anak dia tak salah…muka bekas bini dia macam frust menonggeng je….agak bekas bini dia tau kot yang bekas laki dia ni kuat sex sebab tu minta cerai…apalah ko ariel..konon nak amik nama orang putih peter pen…ha kan dah dilebel peterpon….AKAK SOKONG REJAM NGAN BATU…TERUSKAN….biar yang lain tak kira artis ataupun tidak rasa hormat sikit kat diri sendiri…jadi tau nanti mereka jaga adab diri memasing…entahlah dunia akhir zaman….belajar-belajarlah bertaubat..sikit-sikit..lama-lama dah baisa buat baik..tul tak…umur tu dah lah meningkat..amal takder…subhanallahh…kalau zaman nabi muhamad tu memang macam tu lah….jadi kuat sikit islam dalam diri tu….ni nak-nak islam kat indon….macam melepaskan batuk kat tangga…malaysia pun hampir-hampir macam tu gak….apa taknya kalau dah agnes monica boleh nyanyi lagu ketuhanan islam..apa lagi…orang bukan islam yang lain kat sana….artis dia yang bukan islam pun boleh berlakun dalam cerita agama islam yang penting dapat duit…pulush…..
  89. azizol on Thu, 24th Jun 2010 7:08 pm 

    sape yang tau kt mne nl download video diorg ni…nnt anta kt email aku ye…
  90. azizol on Thu, 24th Jun 2010 7:09 pm 

    sape yang tau kt mne nl download video diorg ni…nnt anta kt email aku ye…ni email aku azizol_dive@yahoo.com.my
  91. shada_ahmad on Thu, 24th Jun 2010 8:38 pm 

    hahaha…
    mcm nak tgk je..betul ke tak dorg tu?
    tp..klu tgk dpt dose lak..
    argh! biar je r.
    budus r rakam2 kan..kan da kantoi..kesian tol..
    tp..padan muke kan?
    buduss!
  92. Indra on Thu, 24th Jun 2010 10:45 pm 

    ala.. at least diorang buat video pon diorang meletop xpe lah.. berjuta2 org nk tgok. agak2 kalo korg yg buat pandang pon x lalu.. aku still support Ariel ni.. setiap org mmg x lepas dr kesilapan. apa hak kita nk menghukum seseorang tu?? biarlah tuhan yg tentukan. Sebagai sahabat sejati ariel n peterpan, waktu senang aku boleh sokong knp waktu susah aku nk tinggalkan pulak. yg penting karya2 dia tetap meletop!!
  93. peejal wokayh maa on Thu, 24th Jun 2010 11:39 pm 

    hehehhehe!! best tengok luna maya tengah stim. . mata terbalik ke atas. . hahahhaa!! sex kan normal~~ lalalalala
  94. Med on Fri, 25th Jun 2010 4:05 am 

    bile agaknya Malaysia version nk kuar ek? Jejai-Fasha-Tiz. kehkehkeh… 8)
  95. H on Fri, 25th Jun 2010 5:27 am 

    baru lps tgk..
    besa je laa, mcm amatur pnye style..xrugi pun klu xtgk tp sbnrnye nk tgk btol ke muke ariel n luna..n i rase dorg mmg xleh lari daa..
    8)
  96. priakumel on Fri, 25th Jun 2010 12:13 pm 

    say juga heran, kenapa orang bisa berbuat seperti itu.
    namun saya juga yakin banyak orang yang berbuat seperti itu, tak pandang agama, golongan, bangsa, negara atau apalah,
    pasti ada.
    Ada juga yang pura – pura alim, sok jaim, sok moral namun kosong,
    tapi saya setuju, itu bukan tontonan yang baik apalagi untuk anak kecil olah karena itu mereka harus dihukum.
  97. priakumel on Fri, 25th Jun 2010 12:14 pm 

    say juga heran, kenapa orang bisa berbuat seperti itu.
    namun saya juga yakin banyak orang yang berbuat seperti itu, tak pandang agama, golongan, bangsa, negara atau apalah,
    pasti ada.
    Ada juga yang pura – pura alim, sok jaim, sok moral namun kosong,
    tapi saya setuju, itu bukan tontonan yang baik apalagi untuk anak kecil olah karena itu mereka harus dihukum.
    priakumel@yahoo.com
  98. yulia on Fri, 25th Jun 2010 3:14 pm 

    :p :choler:
  99. skodeng on Fri, 25th Jun 2010 4:57 pm 

    klu blum kawin.. hukumnya sebat 100x …
    klu udah kawin… tanam idup2 dan rejam dgn batu sampai mampos..
    manusia akhir zaman… zina dimana2…8)
  100. dunia akhirat society on Fri, 25th Jun 2010 5:10 pm 

    sengal lah org skang..klu dah topik pasal Luna ngan bdk Ariel tv..cite jer la pasl dorg..yg ade sesetgah cipan ni nak libat2kan hal agama tu asal la pulak?…dohhhh!..korg jgn nak cipta kontroversi agama daaa….lainkali,sile lar bace info yg pkomen2 lain bgi sebelom nak tembak komen sendiri lah yer…..Tuhan jer yg maha mengetahui..
  101. lawa on Sat, 26th Jun 2010 12:20 am 

    hahah..aku da tgk da video ni…banyk kali gak ulang tayang sebb nak make sure dowg ke x…mmg sah la dorg…luna pakai gelang putih yg mmg de salu pkai kt tgn de tu..video ariel main ngn cut tari pon aku da tgk..yg cut tari tu aku xsure sebb aku bukan kenal pon sape cut tari tu..tp mmg same la muke..n comfirm ariel sebb de pakai jam tgn yg salu de pkai masa main tuh..hahah…kantoiiiiiiiiiiiii… :p
  102. sue anne on Sat, 26th Jun 2010 2:13 am 

    aku minat sgt kot ariel ni…
    knp dia wat camni???arghhhhh…
    frusttttt~ :bloody:
  103. bbzkiller on Sat, 26th Jun 2010 3:49 am 

    biasa la zaman sekarang.. sy ada video dia.. nafsu manusia tidak terbatas..
  104. choi on Sat, 26th Jun 2010 10:48 am 

    selalu yg panas2 ramai org email aku video. ni tak de plak :bloody:
  105. deng on Sat, 26th Jun 2010 12:03 pm 

    susah zaman sekarang,tapi hukuman tak setimpal
  106. akak propa on Sun, 27th Jun 2010 3:10 am 

    motif kepada org yang menyebarkan??? hurmsss jangnkan artis menteri pun pernah terkantoi buat sex..apa nk jadi dunia sekarang kan?? semakin canggih teknologi semakin buruk kesannyer dalam penyalahan pengunaanya..
    akak mmg x suka =(
  107. Ax on Sun, 27th Jun 2010 11:45 pm 

    luna maya x nkk buat maksiat….hahahahhaha apa nak jad sampai skrg nak buat maksiat….. :p :p :p :p :p :p :p :p
  108. Kak Wok on Mon, 28th Jun 2010 5:06 am 

    “Barang kemas” si Ariel Peterporn ni tak “meriah” langsung! He’s not a hung “hunk”! :p
  109. ully on Mon, 28th Jun 2010 11:22 am 

    BANYAK ORANG MUNAFIK…MENCERCA…TAPI VIDEONYA MAU LIHAT JUGA…KL ADA YANG TENGOK SILAHKAN HUBUNGI SAYA. ARIEL VS LUNA MAYA. ARIEL VS CUT TARRY..
  110. adalah on Mon, 28th Jun 2010 3:35 pm 

    mcm mana ambil video tuu……. :o: :o:
  111. secret... on Mon, 28th Jun 2010 7:45 pm 

    berserah kepada yg mngadilinye,..ckap byk pon xgune,..wt kering tekak je der,.. :8
  112. secret pEArl... on Mon, 28th Jun 2010 7:53 pm 

    cakap bnyk xgune..wt kering tekak je der,..bio r yg wajib tentukan hukumanye k cyang,.. :8
  113. adam on Mon, 28th Jun 2010 9:19 pm 

    xpayahlah nak cakap orng indonesia.kenpa dekat negara malaysia banyak baby di buang itu sebab apa lagi,buat sexxxxx di luar nikah. :o:
  114. adam on Mon, 28th Jun 2010 9:31 pm 

    xpayalah cakap indonesia 2 selalu kena musibah.semu itu ALLAH sudah mentakdirkan.dari itulah negara malaysia ni harus bertaubat,karena sudah membuang bayi merata tempat.takut di terbalikan negara malaysia kena musibah.dekat negara malaysia pun banyak yang beragama ISLAM tapi banyak juga yang berbuat sexx di luar nikah.
  115. PINK on Mon, 28th Jun 2010 9:35 pm 

    PETERPORN KAU NI XMALU KE BUAT KEJE MCM NI XINGAT MATI???????????
  116. yana on Mon, 28th Jun 2010 10:23 pm 

    pehhh,,korang sume bab2 neok video mang laju jer,,aku pon smp igt leh play,,,huuuuuhhu,,tp ape2 pon aril 2 mang bodoh pon,,,nk wat cm 2 x pk kerjaye die,,,bongok giler,,,da r islam,,malu r as a islam,,xtahu r islam pde name jer,,2 2 nyer bodoh,,xde otak tp wat lagu pandai lak,,,agak2 r nk wat pojek 2 xpyh r smp nk kuo kn video…lak aleh2 jer ade video cm 2,agak xmalu ke pe…artis skunk bongok.. :)
  117. adi on Mon, 28th Jun 2010 11:25 pm 

    ala..pe kurang ngan org malaysia..cewek lucah bekudung pon ada..jgn nak komen negara org..liat tuh negara sendiri..
  118. sandy on Mon, 28th Jun 2010 11:30 pm 

    woi..apa korang cakap ni..tak pahamlh..tengok negara sndirilh woi..x usah coment negara org..macam x ada video lucah je kat malaysia..kwkwkwkwkw…piiii…lah…. :p

    adi Reply:

    betul..betul…betul…!!!! pikirkn diri sndiri x ush nak pandai2 coment org..menyebok je…huffff :choler:
  119. farah on Tue, 29th Jun 2010 9:47 am 

    aku dah tgk video ni,.,memang betol tu ariel n luna. haha// aku mmg suke tgk video camni.wahaha.jgn jeles.
  120. wann on Tue, 29th Jun 2010 10:21 am 

    Ya Allah……apa dah jd kpd artis sekarang ni ke yang di puja bleh jd contoh yang terbaik kpd masyarakat????????///
    x cool langsung…..naik main pun xpyh la nk rakam rakam….kan skrg makn diri…..cool ke cuba u fikir….hah..memang tak la kn…. =(
  121. Jon on Tue, 29th Jun 2010 11:13 am 

    Perghhh Ariel…….camni la rockstarrr….damn I wish I was him….
  122. sewelgu on Tue, 29th Jun 2010 9:33 pm 

    alamak…………..
    banyaknye org kritik org ye…….
    fikir sendiri lah ye…
    jangan sampai ludah kelangit tp akhirnye jatuh kemuka pulak…
    beringat2 la ye…..
  123. jebon on Wed, 30th Jun 2010 1:15 am 

    usah la nk jd hipokrit..
  124. tepet on Wed, 30th Jun 2010 3:54 am 

    haha.. ramai yang hipokrit nih.. apsal ek.. korang duk ngata kat org lain.. tetiba gambar korang plak ada dalam enset aku plak.. haa.. baru korang tau..
  125. ex- intec on Wed, 30th Jun 2010 2:11 pm 

    pergh.. aku da tgk la luna ngan cut tari punye video
    sdap sial!
    mmg terbaek la
    best siot diorg buat
  126. adi on Thu, 1st Jul 2010 1:53 am 

    woi…apasal ni coment2 org..pikir dri sndiri… :choler:
  127. aku on Thu, 1st Jul 2010 8:00 am 

    bangga pulak buat maksiat… sampai rakam tue kenangan… :-| :D :D
  128. si_xoxo on Thu, 1st Jul 2010 1:27 pm 

    da wat tuh ngaku jela deee,,
    aduhh lu owng byk wat malu owng islam ohh,,
    tukau agame la cmtuhh,
    da la ta ensem,,idong kembang mcm srombong kapal !!
    da la ta cntik mcm tayar moto !!!
    nk maen sngt g kawen la weyy !!!
    buduhhhhh
    :p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk:
  129. adi on Thu, 1st Jul 2010 8:10 pm 

    si_xoxo..km cam hensem sgt la tuh. cemin dri woi..hidung mcm pantat ayam..!! nak bangga diri..pi bla la woi.. :p 8) :lol: =( =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk:
  130. ain aka seri on Sat, 3rd Jul 2010 11:24 am 

    kecewa betul ngn ariel…nape begitu sekali attitude dia.dah le ak mmg minat dgr lagu2 dia =(
  131. korek on Sat, 3rd Jul 2010 3:21 pm 

    artis x kire ler indon ker malaysia ker lebih kurang sama jer…
    cuma rakam ngan x rakam jer…
    kekekekeke… :)
  132. ZUE on Sat, 3rd Jul 2010 9:37 pm 

    tak engat doasa…….
  133. ZUE on Sat, 3rd Jul 2010 9:39 pm 

    daripada ku minat ariel jadi tak minat….aku rase nak buang cd dia rase meluat!!
  134. baradot on Sun, 4th Jul 2010 12:16 am 

    BAIK AR ARIEL…GUA SOKONG LU LA WAT VIDZ LAGI OK KITA SUMA MAU TGK…HAHAHAHA
  135. yojim on Sun, 4th Jul 2010 10:38 am 

    Allah telah malarang kita untuk membuat maksiat
    dengar wahai kawan2 sebelum bertindak
    yg bukan2 ingat lah Allah…..
  136. girl on Sun, 4th Jul 2010 11:38 am 

    jangan nak hukum mereka kerana perbuatan mereka…itu hal mereka..biar tuhan yang menentukan kan dan menghukum dosa mereka..kalau kamu nak hukum mereka kamu akan lagi berdosa…tidak kira la agama apa yang penting kita semua manusia sama cuma perbuatan berlainan. sendiri boleh fikir.yang kuat agama tu jangan cakap nak meghukum mereka kerana kmu juga berdosa.sudah tengok video clip mereka kannnn..sama juga buat dosa…
  137. ciktipah on Sun, 4th Jul 2010 5:32 pm 

    ha aku idakle menengok gambo atau video x senonoh..(dosa woo) tapi bila ade gossip panas..aku suka baca komen pembaca.. tapi yang aku x paham tu.. sape dia Edison Chen tu? apa kesalahnnya pulak..? Ala2 menyebok laa pulakkan.. tapi kalu betul seperti yang didakwa ade adegan ngan BCL..cuba korang bayangkan laki dia yang sanggup bermastautin di sana kerana berkahwin dengan org sane..mesti frust.. ataupun kalu dia ok..tu entahlah pulakkan..artiskan biasa membuat pekerjaan ala2 x senonoh gitew..
  138. ana on Sun, 4th Jul 2010 6:15 pm 

    apelah nak jadi dgn dunia kita skunk nie?
    jgn kate indon je kalu melayu????
    lgi banyak yang nak cngat wat maksiat!!!
    ish…ish…ish…
    ingatkan indon je rpa-rpanya melayu pun gatal nak wat maksiat..
    yg dok wat maksiat tu…insaf la ckit,ek??
    bertaubat ckit!!!
    jgn jdi mcm mreka tu !!! :8
    bertaubat sbelum terlambat!!! =(
    pilihlah antara satu….<3
    bertaubat @ teruskan :love:
  139. zulfa on Sun, 4th Jul 2010 6:51 pm 

    kesianye…..aku =( minat kat dia ore tp jdi plak cam nie.. benci :choler:
  140. atika ika on Mon, 5th Jul 2010 12:39 pm 

    aku muskyil la napa indon n malaysia tidak laksanakan hukum hudud?kejamka hukuman ini?or sb kedua2 negara mempunyai kepelbagaian agama? emmm……manusia2 kesian =(
  141. atika ika on Mon, 5th Jul 2010 12:46 pm 

    pembuangan bayi yang tidak berdosa boleh dielak sekiranya hukum islam(hudud)di guna pakai di dunia khususnya negara2 islam(mempunyai penduduk beragama islam)…subahanallah beringatla,tsunami salah satu hukuman di dunia dan fikirlah akan ada hukuman yang lebih dasyat di akhirat..renungkanlah
  142. eyla on Mon, 5th Jul 2010 12:49 pm 

    yeah..btul ker tue pic n vdeo mreka???
    mcm tk pcye..so bad!y wat cm uh?? hope btaubt n bubah uke..
    i like peter pan..but daa jd peterporn..huhu..
  143. nadyra on Mon, 5th Jul 2010 6:31 pm 

    ..hum,taubat2 la oit..acam dunie ei k0 s0wng yg pnye..jgn cbub k0 owg len yg tnggung..humm..ta abez2..k0ya pnye artist p0rno..fuhh..s0 bad..eiii.. :bloody:
  144. zul maco on Tue, 6th Jul 2010 1:29 am 

    ape kejdahnyesmue nie
    trok btol artis zman la nie
    tau nak sedap je……
    dah gatal sngat khwn je la :p
  145. rOy on Tue, 6th Jul 2010 11:23 am 

    wey aku lum tgok lgi…best ke wey
  146. AIDHA on Tue, 6th Jul 2010 1:28 pm 

    aduh mak … mek org srwk …pa cta ariel n luna ni … harap mka sja lawa … knapa bwt gosip mrhan mcm 2 … x ckup ka dgn populariti yg ada slama ni … mntk2 btaubat la sblm ssuatu yang lbh buruk blaku…. malaz ku nk komen gk ea … :oups::((
  147. tantiana on Tue, 6th Jul 2010 1:36 pm 

    yuuuuuuuuuhooooo!!!!!!!!!!!! pa cita??????????? haus ka ariel??????? trok na owg zaman knk tok ewh, xtauk gk dosa ngan pahala… dah diberik betis mok paha maksudnya, dah ada popularity mok lbh gk popularity,dah terhantuk bru nak tengadah,tok pa dah jadi diam lam penjara.. k lahh.. biar jak masa berlalu. for ariel lamak2 owg akn lupak semua ya.. tp popularity tak akan tergugat n perlu trimak semua ya k… :D … :beurk:…. x pham xpa …. hnya org tertentu ja yang pham… :)
  148. DEVY on Tue, 6th Jul 2010 3:30 pm 

    W bener2 q nyangka buang…t,kalian malu2in warga negara indonesia.ga malu pa…………. :aie:
  149. elva on Tue, 6th Jul 2010 4:30 pm 

    ariel jgn mnyerah sye slalu kat blkg awk =(
  150. shah on Tue, 6th Jul 2010 11:56 pm 

    MACAM2 DUNIA ARTIS NI..
    AKU DENGAR ADA VIDEO ARIEL & BCL (BUNGA)
    KALAU ADA TOLONG LA SHARE2 K
  151. abu on Wed, 7th Jul 2010 9:59 am 

    ala,,,sng..download gune idm
  152. secret id on Wed, 7th Jul 2010 11:41 am 

    wah!!..best2..bla lagi nak buat video part 2 punya? :) ..
  153. adham on Wed, 7th Jul 2010 11:42 am 

    ariel the great. skill baek punya. pandai henjut.. luna maya pndai isap.. great porn
  154. alea on Wed, 7th Jul 2010 3:29 pm 

    sedeynye wehhh…aku mmg dr dulu minat gile2 a kat peterpan…siot a…skang dah naik geli plak nk dengo lagu die yg aku slalu dgo dlm kete…
    dah sminggu aku tgk muke laki aku mcm tgk muke ariel peterpan…camana ni korang!!!! =( …waaaaaaa…dah la body hot!!muke hensem!!!buat camni plak!!!padan muke aku kena gelak ngn laki aku daaaa…
  155. daniel hakim on Thu, 8th Jul 2010 3:26 pm 

    wei..man ko bg kat aku k..ko send kat email aku k…(kobain_apit@yahoo.com) :p
  156. Orang lama on Fri, 9th Jul 2010 9:31 am 

    Astaghfirullahala`zim….Cepat2lah kembali kepangkal jalan.bertaubat,minta ampun dari ALLAH.Pintu taubat masih terbuka.
  157. wady on Fri, 9th Jul 2010 11:25 am 

    dahsyat 2 :[
  158. asia traveller on Sat, 10th Jul 2010 12:27 pm 

    sekarang, semua orang tengah cari video nih. hehe..
  159. didik utama on Sat, 10th Jul 2010 9:10 pm 

    wah………..cobaanye gede bngt,cpet2 berserah diri aje.
    tp enak pule entotan trs……….. :) :) :) :) :)

    didik utama Reply:

    ngaku aje lx itu smua kalian,g usah nmbah aib lg.
    didik utama Reply:

    vidiona bagus juga gaya2 na
  160. SITI NUR FATTIAH on Sat, 10th Jul 2010 10:04 pm 

    dunia skrg mcm2 blh jadi…masa buat xpikir..ingatlah peribahasa melayu lme ade mgatakan sudah thantuk br nak pikir.. lu pikir la sdiri……….

    siti nur fattiah Reply:

    @SITI NUR FATTIAH, sya pikir ape y anda pikir skrg……….
  161. anne on Sat, 10th Jul 2010 10:50 pm 

    layarilah wwww.longd2u.com/?ref=tricajus
  162. CuteGiler on Sun, 11th Jul 2010 12:17 am 

    emm…
    cut tari da ngaku…
    luna biler lagi?????
  163. muhammad farhan on Sun, 11th Jul 2010 11:57 am 

    kte sbgai arts kne la jga nama bkn nyer mrskkan nme apelah nk jdi besa la dunia akhr zamn… :p
  164. akazuma on Mon, 12th Jul 2010 9:33 am 

    apala nak jadi dengan diorang nih.. 8)
  165. 3gp free download on Mon, 12th Jul 2010 5:41 pm 

    minta maaf tapi x mengaku….
    huhuhuhuuh…. 8) 8)
  166. insan biasa on Tue, 13th Jul 2010 11:40 am 

    entahlah..no komen…
  167. john labu on Tue, 13th Jul 2010 11:54 am 

    sedap siol tgk diorng nie..cut tari & LM tu mmg mantop..agak2 ader x contact no 2 ekor tu? :love:
  168. yuhu on Tue, 13th Jul 2010 4:48 pm 

    biasa la 2 klu x brpegang pada agama islam sbenar..berzina dkatakan halal nauzubillah……….
  169. donadoni on Tue, 13th Jul 2010 8:54 pm 

    baso bodo blako..


Sumber: http://ohartis.com/2010/06/video-lucah-ariel-peterpan-dan-luna-maya-kian-tersebar/






add post | Wahoha

2 komentar:

Anonymous said...

weww...d malay rame jg,hha

Admin said...

pastinya... hehehe
secara peterpan juga punya fans di sana... :)

Post a Comment



 

eFBez Copyright © 2010